vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Vi slår ur underläge igen

Publicerad 2012-05-07 15:25:16 i MAI gammal 2012,

Just det rubriken syftar mot verkar vara något positivt för Mjölby AI. Vi har ännu inte gått in i någon match som favorit och inte gär vi heller det mot Boxholm. Även fast vi just nu toppar serien tillsammans med Derby (Derby har 2 plusmål mer) så bör Boxholm ses som favoriter. Nordicbet gör ytterligare en gång klart för oss att det är så i och med oddset 2.65 på MAI hemma på Vallen mot Boxholm.

Lite andra anledningar mer än oddset är väll helt enkelt att Boxholms tränare menar på att dom ska upp i trean iår, inget snack samt att det var dåligt med torsk mot Kisa trots sin fantastiska trupp. Boxholm är bra och det kommer bli en riktigt tuff drabbning men den stora frågan är dom så bra som dom själva verkar tro?

Resultat hittills

Boxholm - Hjulsbro 6-1
Malmslätt - Boxholm 2-3
Boxholm- Kisa 0-1

Mjölby AI går dock inte i matchen med gott självförtroende. Truppen är i stort sett intakt och träningen under gårdagen var bättre än många inför match träningar varit tidigare. Så det är med en god känsla i kroppen som jag kommer sätta mig i bilen ut till Mjölby imorgon och ladda inför match. En mycket god.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela