vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Tredje seriematchen på gång

Publicerad 2012-05-03 16:07:40 i MAI gammal 2012,

Har denna vecka faktiskt haft ganska fullt upp. Examensarbete ska skrivas, nya uppgifter introduceras på jobbet samt en sambo att ta hand om. Ja det har helt enkelt inte funnits tid att skriva. Förrän idag.

LSW väntar och även dom är ett lag många tror kommer hålla till högt upp. Vi mötte dom i träningsmatch nummer två och förlorade med 1-0. Jag själv deltog inte så jag kan inte säga så mycket om matchen mer än det jag hört vilket är att LSW var stabila och bra. Nu är det nya match och LSW har tagit fyra poäng under sina två första matcher. I premiären slogs Malmslätt tillbaka med 2-1 och i andra omgång fick de med sig ett kryss mot Kisa. Kisa som är väldigt svårspelade borta, dessa resultat är starka och LSW går säkert in med ett bra självförtroende mot oss.

För vår del är det nästan samma lag som senast. Thalén och Anton Andersson är tillbaka i truppen och ut går Didde samt Bäckis som blivit sjuk. Efter två raka segrar och en bra tisdagsträning är det ett optimistiskt MAI som åker till Motala för match på Norra IP klockan 19:00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela