vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Mer än 1/10 spelad av säsongen

Publicerad 2012-05-05 10:37:34 i MAI gammal 2012,

14% om man avrundar uppåt är nu avklarat av div.4 västra. Alltså enbart 86% kvar tills säsongen kommer avslutas mot Malmslätt hemma på Vallen den 7 Oktober. Eller avslutas, det vet vi ju inte. Har vi kvar den plats vi just nu ligger på så kan det bli tre veckor till med fotboll.

Vad har hänt då?

Måste väll säga att jag tycker säsongsupptakten faktiskt varit ganska väntad. Inga jätte skrällar även fast jag höjt lite på ögonbrynen över att Karle tog poäng mot Mantorp i omgång två samt att Kisa vann borta mot Boxholm nu i tredje omgången. Sedan tror jag många är lite förvånade över att vi faktiskt har tagit tre raka och är en av två fullpoängare hittills. 

Fortsättningen

Vi har precis som under de första 14% av säsongen tre tuffa matcher i näskommande 14%. Boxholm hemma, Liu borta och Derby hemma. Plus att det ska planeras in en cupmatch. Cupen har ju varken Liu eller Derby något att oroa sig kring då Liu valt att inte delta och Derby missade avancemang på straffar efter en jämn match mot oss. 

Efter den här perioden som avslutas mot Derby den 20 Maj kommer det bli något lugnare matchande någon vecka innan vi går in i det intensiva Juni schemat. Om vi nu inte tar oss vidare i cupen vilket kommer göra att ytterliggare en match ska in ganska snart. 

Lite annan fotboll då

Va igår och såg ett stabilt Östria ganska enkelt manövrera ut Södra. Stabila rakt igenom. Tror som jag skrev på twitter att Östria nog kommer vara med lite längre iår än förra året. Södra fick Sandström skadad, dock det jag tyckte var i mest intressant är väll den nya i Södra, Omar. Efter en 2-0 torsk dansade han av planen med ett stort leende. Jag vet inte vad de andra tycker om det?

Boxholm förlorade som sagt mot Kisa. Ett Kisa utan Scott, Djerf och Blixt. Den trion som jag ser som mest tongivande i Kisa. Boxholm kommer förmodligen vara grymt taggade på tisdag då just motivationen verkar vara någon som tränare Rosén tryckte på efter matchen.

LSW har klart med Fredrik Johansson från MAIF. Någon som har koll på kvalité? LSW som kändes ofarliga har nu fått in någon som kanske kan ändra på det längst fram? 

Derby går som tåget i serien. Tre raka och har imponerat mycket. Framförallt nya mittbacken Rickard Yngve. Frågan är om Derby kommer hålla hela säsongen men de har startat imponerande och de har väll även som målsättning att fira hundra med en topplacering. 

Tubbe tog en bra seger mot Boren. Tror Boren kan vara bra på hemmaplan då några av de äldre gjorde comeback mot Liu. De verkar inte vara lika starka borta. Tydligen ska f.d MAI keepern Johan Gustafsson återigen ha storspelat mellan stolparna. Kul för honom och hoppas han kan fortsätta utvecklas och bli så bra som vi redan förra året såg att han har potential för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela