vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Magnusson klar för MAI

Publicerad 2012-05-18 21:16:37 i MAI gammal 2012,

Axel Magnusson har bestämt sig för att byta Mjölby klubb. Han kommer från och med nästa vecka finnas med i Mjölby AI:s organisation istället för i Södra. Detta är naturligtvis jätte roligt, dels att vi kan få in en Mjölby kille samt att vi får in en duktig fotbollspelare i vår verksamhet. Just att det är en Mjölby kille är bra då det varit ett medvetet val av MAI att faktiskt bygga på Mjölby killar i första hand utöver mig själv och Örjan, även Bäckis till viss del naturligtvis men han ses väll nästan som en Mjölby kille nuförtiden. Så de känns som att Axel verkligen kommer komma in bra i gänget och har redan under de första träningarna visat prov på både goda fotbollskvaliteér (trots förlust i fotbollstennis) samt att han kommer tillföra gruppen även utanför fotbollsplanen vilket är väldigt viktigt när det gäller nya spelare.

Vi ska även nämna att vår grannklubb verkligen har varit tillmötesgående gällande detta vilket är oerhört positivt. Det som hela tiden har varit i fokus, både från MAI och Södra har varit Axels egen vilja och det är skönt när en övergång mellan två "rivaler" kan skötas på ett så snyggt och smidigt sätt.

Vi hälsar Axel välkommen till vår verksamhet och han får förhoppningsvis dra på sig den gula tröjan mot Tubbe nästa fredag för första gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela