vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Vart tog alla spelare vägen?

Publicerad 2012-03-15 11:12:06 i MAI gammal 2012,

Sjukdomar härjar för tillfället i truppen, men inte bara sjudom utan även lite skador. Två träningar denna vecka som inte varit alltför välbesökta tyvärr. Får se om det blir mer folk idag på löpningen men de antal som varit denna vecka är nog det lägsta hittills under året. Märkligt nog efter en väldigt bra insats, då brukar det i regel vara mycket folk veckan efter. Men så är det.

Lite övrigt i alla fall är att Martin gjorde sin andra träning för året igår. Vasaloppsåkaren är tillbaka.

Derby och Boxholm går som tåget i träningsmatcherna. Mina två toppkandidater i serien.

Det är oerhört tyst när det gäller silly vart man än vänder sig. Vad kan detta bero på? Är alla nöjda med sina trupper?

Det finns några lag i serien som inte går som tåget vilka också är dom jag trott. Men vill inte ge tändvätska genom att såga något speciellt lagt.

Missade att nämna det gällande FKL matchen men Varas gjorde debut i FKL. En till spelare som håller hög klass. Det var alltså inte något dåligt lag vi mötte. Bekim hävdade även efter matchen att MAI matchen var en FKL match och LIU var inplanerad för Syrianska.

Nu är det spelledigt i helgen för a-laget medans u-laget möter Södra på söndag i Skänninge. Är osäker på tiden men återkommer med det. Det är alltså match mellan MAI och Södra både u och a nu inom en vecka. Det är roliga matcher att spela och det är bra för oss att möta lag som förmodligen har ett högre tempo i och med spel i en högre serie. Då vi mött FKL och Södra nu två matcher väntar sedan div 5 motstånd i och med Borensberg.

Igår blev det inte någon fyra mot fyra utan jag och Thalén var i samma lag på stora spelet. Det blev då seger för oss båda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela