vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Derby nummer 2 på gång

Publicerad 2012-03-20 15:39:30 i MAI gammal 2012,

Imorgon är det återigen dags för match, 19:30 på konstgräset i Skänninge är tiden för avspark och Mjölby Södra står för motståndet. Spännande att se hur vi står gentemot ytterligare ett division tre lag, känns som att vi har haft ganska tuffa matcher än så länge och det kanske på pappret lite tuffare spelschemat avslutas nu mot Södra. 

Om vi ser till förra matchen mot FKL så byts det ut ganska mycket folk och alla som är tillgängliga i a-truppen är uttagna till matchen förutom Ahl som ska stå matchen på söndag mot Borensberg. Det har därmed testats lite på träning med spelare på lite ovana positioner och därmed blir morgondagens match ett bra test kring bredden i truppen. 

Södra har jag inför morgondagen noll koll på och jag säger som vanligt det är totalt ointressant för oss vad dom har med. Vi fortsätter med vårt spel och ska försöka vara stabila över 90 minuter vilket vi inte riktigt har varit ännu. Men Södra har väll precis som vi varit lite upp och ner i de matcher de har spelat. Senast blev de seger mot Torstorp med 3-2, innan dess seger 2-0 mot MAIK och i den första matchen en 6-0 förlust mot Smedby. Så det ska bli väldigt intressant för båda laget att se lite mer hur vi ligger till.

Som jag skrivit tidigare inför matcherna så är inte resultatet det viktigaste, naturligtvis ger det ett bra självförtroende att vinna, Men att spela ett spel vi senare inte ska använda för en seger i en enstaka match känns dumt. 

De som saknas är semesterfirarna från JB, Hubbe, Decker och Thalén (träningsläger med skolan) Glader (ryggont), Matte J (sjuk) sen är även Thell osäker då han var sjuk under måndagen och missade träning. Dock gör Martin Johansson förmodligen årsdebut om hans hälsenor känns okej efter måndagspasset samt att Timmie, Didde, Anton kommer in i laget. Så som ni ser kommer det bli lite andra spelare som får chansen från start än vad som varit falet i de tidigare matcherna.
Truppen i sin helhet finnar ni på hemsidan.

Precis som jag skrev inför u-lagsderbyt så hoppas jag på en välspelad match där två lag vill anfalla och försöker spela en kreativ och positiv fotboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela