vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Uppe i snittet igen

Publicerad 2012-06-19 10:28:45 i MAI gammal 2012,

Äntligen en seger med mer än uddamålet. Förutom i matchen mot Karle har vi inte vunnit med mer än uddamålet sedan omgång 3. Dessutom efter en väldigt bra genomförd match och resultatet skrevs till 4-2

Enligt utsagor från de som var på plats så var segern rättivs, själv var jag avstängd samt halvt sängliggande efter ett läger i ÖFF:s tjänst i Malmslätt  så jag får vidarebefodra det jag hört av dels el Kapitän samt Hedlund. Först lite kort om målen:

1: En längre boll som mittbacken i Malmslätt nickar förbi egen målvakt in i eget mål, lite bristande kommunikation.
2: Straff som Bäckis slog dit. Klart folk ska ramla i straffområdet när inte jag är med.
3: Danne slog dit ett friläga som uppkommit efter en längre boll där Malmslätts backar inte rikigt kommit överens kring vem som skulle ta bollen
4: Didde gör sitt första? a-lagsmål i serien. Kul. Ett inlägg som han slår dit.

Pluss gavs till i stort sett alla men Danne fixar en straff och gör ett mål vilket är bra när det gäller poäng. Didde gör en bra match. Sen kommer även Ivar Pålsson in och gör ett bra inhopp, alltså den yngre av de två bröderna som tränar i a-truppen för tillfället. Även Jakob Sanfridsson gör debut i seriespelet efter en massa skador under vintern och våren och det är alltid kul när juniorer får komma in. 

Nu är vi återigen upp på snittet, 2 poäng per match kommer krävas för att vara med i toppen. Nu har vi tagti 22 poäng på 11 matcher och halva serien är avklarad. Två poäng till kval uppåt och fem till direkt platsen. Just nu ligger vi på en fjärdeplats så gällande målsättningar med 2 av 3 poäng samt topp fyra så ligger vi med bra.

Nu så börjar dock höstsäsongen och det kommer bli mycket spännande. Redan på måndag är det en viktig match borta mot Kisa. Kisa som efter 0-4 i premiärer har hämtat sig och ligger på en andra plats i serien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela