vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Ett par lediga dagar

Publicerad 2012-06-21 19:13:45 i MAI gammal 2012,

Alltid lika skönt att få ett par dagar ledigt. För många nödvändiga dagar för att kunna ladda upp inför träningen på söndag men även inför en av årets roligaste matcher på måndag mot Kisa borta. Samtidigt gäller det att inte slappa till helt när det blir långledigt, det har vi märkt de gånger det tidigare blivit längre ledighet och träningar ställts in. Då har inte heller resultaten gått vår väg.

Våren ska summeras snart, ja egentligen redan nu då vårens matcher är färdigspelade men samtidigt bör Kisa matchen räknas in då den ändå ligger innan sommaren. Vinner vi på måndag så har vi också ett riktigt slagläge inför hösten och då kan allt hända.

Noterbart under gårdagen var att Stefan Forsberg tränar med oss, Stefan som valde att skriva på för Södra och göra en satsning mot division 3 inför säsongen istället för MAI tränar nu fullt med oss. En riktigt duktig kreativ fotbollspelare som förhoppningsvis kan bli gul inför höstsäsongen.

Noterbart var även att Jocke Engstrand gjorde ett besök på vallen och tränade med oss. Jocke som gjort en väldigt stark vårsäsong i Östria var på ett glatt besök och satte även ett par bollar bakom målvakterna. Alltid kul när det kommer spelare som tillför kvalité till träningarna. 

Noterbart nummer tre är att Lennart Isacsson fyller 85 nu i Juli under uppehållet. Då vi har ledigt så fick han under gårdagen motta lite presenter som tränare Hedlund legat bakom. Väldigt snyggt gjort att visa uppskattning till en riktigt MAI hjälte så det ska Hedlund och hela truppen ha credd för. 

Kisa på söndag, spänningen stiger inför en rafflande höst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela