vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Vårsäsongen fortfarande igång

Publicerad 2012-07-03 09:09:12 i MAI gammal 2012,

Trots uppehåll för träning och semester för många så är inte våren helt slut ännu. Under måndagskväll var det nämligen dags för en het drabbning på Vallen mellan MAI-U och Kisas dito. Dock försvann det heta ur matchen rent resultatmässigt när 6-2 kom 10 in i andra, för övrigt mitt eget tredje mål för matchen. Efter detta var det mest en massa onödiga tacklingar och små tjafs som speglade matchen.

11-2 skrevs slutresultatet till efter 5-2 i paus. Målskyttar såg ut såhär ungefär. Tobbe 3, Emil 2, Glader 2, Bäckis, Didde, Victor, Swenson.

Lite kort om matchen, Kisa tar ledningen efter lite volleybollspel efter en hörna, ja det är faktiskt en snygg assist med ena handen som spelar fram till målet. Sedan tar vi över och gör tre raka där Bäckis, Jonas och jag själv står för assist, utan att vara alltför självgod så gjorde jag även två av målen och Emil det tredje. Sedan reducerar Kisa på en kontring. Dock är deras lycka kortvarig och Emil för 4-2 sedan slår Bäckis in en egen retur i öppet och gör 5-2 vilket står sig till halvtid.

Andra halvlek är väll en defilering till slutsignalen där målen kommer med jämna mellanrum. Jag själv gör sexan och sedan är nog inte Kisa över halva. Det vi uppmärksammar mest är Gladers olika utbrott på domaren samt missade straff.

Ny u-lags match på torsdag mot Vadstena. Då kan de nog bli mer spännande även fast Kisa kom med några ordinarie från A-laget igår.

Kommentarer

Postat av: Hakan Sukur

Publicerad 2012-07-08 23:17:25

Vad hände med "Vårens"?



Vad tycker du om Boxholms agerande i matchen mot Hjulsbro, eller snarare efter matchen?



Vad säger du om Derbys vårsäsong, är det div III nästa för dem?



Vad tror ni om era chanser under hösten, några nyckelmatcher?

Postat av: Tobbe

Publicerad 2012-07-09 09:31:30

Kommer ett längre inlägg imorgon. Har haft fullt upp så istället för twitter så kommer det imorgon. Nu när jag äntligen fått semester.



Kan nog kommer lite tankar kring Boxholm samt Derby och även en liten spåkula runt hösten under veckan som kommer.



Men kan väll säga redan nu att jag tror att väldigt mycket kring vår höst bestäms redan första veckan med Kisa borta och Hjulsbro hemma.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela