vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Har fått kritik från Sveriges mest känsliga benhinnor

Publicerad 2012-01-23 18:50:31 i MAI gammal 2012,

Ja ni kan ju gissa vem det då är som ogillat bloggen. Kritiken gällde då att det var för lite bilder på bloggen och därmed så måste ju detta ändras. Det är då även Danne som tagit bilderna så jag får tacka för detta och ev hyra in honom som fotograf. Det är även Danne som gjort de fantastiska tabellerna som ligger på den inofficiella. bra jobbat där också.
Uppladdning inför Linghem matchen. Matchen gick bra för MAI 2 och förlusten blev med 2-1 mot ett Linghem som imponerade stort på mig. Stora starka och riktigt bra i defensiven. De vann också gruppen och var obesegrade inför slutspelsgruppen.
Såhär kan tydligen in stolpe se ut om man missar ett utkast. Själv var jag inte på plats och såg detta men tydligen ska delen som går ned i marken för att stabilisera stolpen gått av och hamnat bakom målet. Men har själv ingen aning om vem som ansvarade för detta eller hur de gick till!!?

Kommentarer

Postat av: Hedlund

Publicerad 2012-01-24 10:58:34

Fruktansvärt dålig kvalité på målets konstruktion måste tilläggas!!!

Postat av: hedlund

Publicerad 2012-01-26 16:42:10

Kikade på dina papper lite mer idag och det ser väldigt bra ut, känns som du har satt ord och bild på dom tankar vi diskuterat på ett mycket begripligt sätt!

Ha det bra i helgen så hörs vi!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela