vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Upptakt på gång

Publicerad 2012-02-05 19:51:45 i MAI gammal 2012,

Imorgon är det äntligen dags för den årliga upptaktsträffen. Det är med andra ord dags att presentera lite grunder i spelet, målsättningar och lite allt möjligt.. Även ett fotbollsprov kommer genomföras. Har suttit nu en timme och dragit ihop ett prov som kommer att bedömmas stenhårt, ev kommer några spelare att säljas direkt efter upptakten vid för dåligt resultat. Nja.. kanske inte men provet kommer genomföras iaf.

11 tappra var vi i lördags. Dock ett väldigt lättsamt och trevligt pass med lite styrka, spänst samt fotbollstennis. Tyvärr uttnyttjade kapten viktkortet och tog ett par tvivelaktiga domslut så att jag och Thalén inte kunde vinna. Trots en man mindre i laget. Men skönt med ett sådant pass, kände att framförallt den hoppträning som genomfördes gjorde nytta.

Hur som helst så höll träningen högre klass än vad melodifestivalen gjorde lite senare på kvällen.

Såg att seriekonkurrenten LIU gick och vann någon cup inne i Linköping. Hade tydligen slagit en del bra lag på vägen och tillslut Kenty i finalen. Låter rätt imponerande. Tror dock inte så mycket på LIU i serien. Iofs var dom det bästa laget vi mötte under hela året men det finns andra brister som lyser igenom under vissa delar av säsongen. Det kommer bli tufft att möta dom men tror inte de är med hela vägen in i Oktober.

Imorgon ska jag för övrigt ut på praktik igen. Hos Hedlund. Ser fram emot mycket fotbollssnack samt en del kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela