vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Undrar när man somnar inatt

Publicerad 2012-02-01 23:07:16 i MAI gammal 2012,

Hemma från träning och så sitter man här med tre ostmackor och ett stort glas nyponsoppa. Ja där har ni kvällsmålet efter varje träning. Förmodligen inte det bästa men det är alltid bra att få i sig något såhär nära inpå träningsslut. 

Bra träning återigen, förhållandena är kanske inte de bästa men tycker att vi har gjort de bra. Tycker även att de nya tankarna i både försvarsspel samt anfallspel har börjat hinta lite om sig på träning. Under viss sekvenser ser de faktiskt riktigt bra ut för att sedan bli pannkaka i nästa situation. Men så är de ju i Januari/februari.

Skandal för övrigt att vissa väljer V75 på Mantorp före träning imorgon. Just saying.

Men kanske blir sällskap i bilen på lördag ändå för mig och Adam även fast de travtokiga inte ska med. Säger inte mer än så.

Löppass imorgon. Ska bli skönt att springa av sig lite. Blev rätt så högintensivt idag under vissa övningar så pulsen börjar anpassas lite mer. Nu är de bara musklerna som värker.

Många som tagit ett steg till sen förra säsongen tog slut. Tror de kan bli lite överraskningar för er som inte följer oss på nära håll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela