vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Stabil seger på hemmaplan

Publicerad 2012-08-28 16:37:31 i Allmänt,

 4-0, siffror som kanske inte beskriver matchen mot LIU på ett rättvist sätt. Dock var det dessa som stod på tavlan när domaren blåste av matchen och i nuläget är det just detta vi prioriterar högst. Matchen vara en okej tillställning, vi gör inte våran bästa match och även fast LIU försöker så märks det att de inte har med några namn som förmodligen hade gjort skillnad. Spetsen där framme fanns helt enkelt inte för studentlaget och därmed blev det aldrig riktigt farligt framför Ahl i hemmamålet. 

För vår egen del så skapas det precis som vanligt en hel del, skillnaden i söndags var att vi faktiskt fick dit bollen vid ett par tillfällen. Hade vi gjort 2-0 mot LSW för två helger sedan hade den matchen stängts precis som det gjorde i söndags. 2-0 blir således ganska avgörande då LIU inte orkar resa sig efteråt. När sedan 3-0 kommer så är det bara att fortsätta jobba i positioner och bevaka. Vilket vi för en gångs skull gjorde ganska bra.

Målskyttar var Didde som stänkte upp en boll i nättaket i första, Pålle som rullade dit 4-0 efter en liten rajd och sedan fick jag själv trycka dit två hörnor. Skönt att få göra lite mål på fasta vilket vi inte direkt varit bortskämda med sen tidigare.

Imorgon är det besök på Vallen av Sulo Vattovara som kommer hålla i träningen och till helgen är det dags för en oerhört viktig match mot serieledarna Derby på bortaplan. Seger där så är vi på allvar med i kampen om andra plats. Förlust och det kan återigen vara sex poäng upp. Men som det varit i div.4 västra under året så lär vi nog bli inbjudna i kampen om de bästa platserna ett par gånger till även om Derby skulle bli för svåra på söndag.

Laget som spelade

Ahl
Thalén Tobbe Axel Jonas
Didde Martin J Foppa Pålle
Bäckis Örjan
 
Thell
Danne
Anton Johansson
Macke Ny

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela