vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Hjulsbro står får höstens andra motstånd

Publicerad 2012-08-05 15:24:46 i MAI gammal 2012,

Nu är det dags igen, ny fajt och precis som matchen mot Kisa en match som betyder väldigt mycket för båda lagen. För vår del handlar det om att hänga på uppåt och att vända trenden trots en bra match mot Kisa. För Hjulsbro gäller ungefär samma sak, att hänga på i toppen. Det känns lite som Crille uttryckte det i fredags en season decider. Ska vi med uppåt eller ska vi bara vara två poäng före det andra Mjölby laget i serien. 

Lite förändringar i truppen då Fille, Axel, Bäckis, John, Hedlund, Forsberg och Thalén finns med, eller fanns med under uttagningen i fredags. Vilka som försvinner är jag lite osäker på men det är rätt mycket rokader iaf.

Matchen i våras slutade 3-2 till oss efter ett avgörande mål av Örjan med 10 minuter kvar. Det får gärna sluta på samma sätt idag, eller egentligen får de sluta hur som helst förutsatt att hemmalaget gjort fler mål en bortalaget. Vi vet sen i våras att vi är bra hemma på Vallen och vad vore inte skönare än att börja hemma matcherna för hösten med en seger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela