vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Genrep mot Tranås

Publicerad 2012-04-12 09:32:58 i MAI gammal 2012,

Någon gång i November samlades ett 20 tal män i Dackeskolan, Hedlund gick igenom det väsentliga inför säsongen och de nyheter som var på gång presenterades. Nu har det gått många veckor och vi har genomfört många träningar och nu äntligen börjar pulsen stiga. Det är inte långt kvar tills vi kommer löpa in på Vallen för att möta Kisa, detta speciella MAI år. Det är nog många som tycker som jag att det är en ära att få representera MAI:s a-lag säsongen 2012 när det är stort 100-års kalas. Det är kul att vara gul iår är kanske inte är en politisk korrekt formulering men samtidigt finns det nog inte ett sätt att skriva det annorlunda. 

Men innan det är dags för Kisa så är det dags för genrepet borta mot Tranås. Sist jag mötte Tranås spelade jag med Hovmantorp i Småland och har för mig att vi åkte på rätt rejält med stryck. Vad jag har förstått så har även MAI spelat diverse heta bataljer mot Tranås genom åren när lagen spelat i division 3.

Vi kommer till spel med i stort sett ordinarie manskap. Ser man till dom som i dagsläget är aktuella så är det enbart Bäckis och Hedlund som inte finns med på lördag på grund av skador. Dock finns det som vanligt några spelare med känningar i truppen som är uttagen men i det stora hela är vi faktiskt väldigt förskonade med skador i dagsläget.

Hedlund tillkännagav även startelvan under gårdagens träning. En träning som faktiskt var riktigt bra, gräset eller konstgräset ska väll sägas är riktigt bra och det behövdes ett pass för att komma in i det väldigt snabba nylagda konstgräset.

Laget som startar är hur som helst:

Ahl
Thalén Tobbe Adam Jonas
Pålle Friberg Thell Decker
Danne Örjan

Avb:
Martin Johansson
Fille
Anton
Sternis den äldre

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela