vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

Intersportcup

Publicerad 2011-11-25 12:00:41 i Allmänt,

Två intersportcup avgörs då tydligen i helgen, eller vet inte om de heter så men de är mycket fotboll på G. LM i Linköping som hade varit riktigt skoj att se samt mantorpscupen ute i Mjölby, vilket också hade varit skoj. Men istället kommer jag tillbringa helgen på målvaktstränarkurs, vilket också kommer bli skoj. Verkligen full fart, och nu även fast jag inte ska bli målvaktstränare är det alltid bra att gå kurser och lära sig nya saker, saker som man faktiskt kan ha nytta av i framtiden.

Två fullspäckade helger då det även är tränarutbildning helgen efter det. Då är de bas 2 som gäller och såg på deltagarlistan att det var många namn man kände igen. Alltså inte P7 tränare längre utan senior tränare. Så de ska bli riktigt skoj och lärorikt.

Fredag och praktik, ska snart börja ett historia pass med en Estet etta. Mest eget arbete så de är ganska skönt att enbart vara där som handledare och inte bara stå och föreläsa. Som den moderna läraren skall vara med andra ord.

Så snart startar sista passet sen en småseg tågresa hem som följs upp med uppsatsarbete när jag kommit hem. Fantastiskt fredagsmys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tobias Karlsson

Bloggar om fotboll mestadels men även familjen och annat gott som händer i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela