vitainduecento

småbarnsförälder lärare fotbollstränare

0-0

Publicerad 2012-09-02 20:52:00 i Allmänt,

Match mot Derby och läget inför matchen var väll återigen av cupkaraktär. Båda lagen var ruskigt sugna på tre poäng och det märktes framförallt i andra halvlek då det var full fart åt båda håll. Matchen måste ha varit underhållande för att ha varit en 0-0 match.

Mycket målchanser åt båda hållen och tufft spel där båda lagen stod upp på ett mycket bra sätt. 0-0 måste jag väll säga var rättvist. Båda lagen skapade chanser nog att vinna men bollen gick helt enkelt in. Derby spelar ett rakt enkelt spel med mycket lyft mot Haglund och Edonik på topp vilket de är riktigt bra på. Sen har stabila bollspelare rakt igenom. Haglund, Yngve, Edonik, bekim samt Admir på mitten hade goda chanser att avgöra för Derby men bollen ville inte in för de grönsvarta. De kan ju även bero på att Ahl spelade bra i målet och spelade stabilt som resten av laget.

För vår del hade väll flertalet spelare också goda chanser men de ville sig inte riktigt. Ett kryss var som sagt rättvist även fast kanske 2-2 hade speglat matchen bättre. Plus idag till hela laget som kämpar och sliter i 90 minuter.